can't move anything

Discussion in 'General GIMP help' started by Legionenigmatics, Jul 14, 2011.

  1. Legionenigmatics

    Legionenigmatics Member

    Joined:
    Sep 6, 2010
    Messages:
    246
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    now when i try to arrange my tabs it detaches from the toolbox, what's more is that when i try to drag my layers it shows a arrow with a x or a cross below it............any way to change this? btw i reinstalled and it did nothing
     
  2. Willy

    Willy Member

    Joined:
    Mar 26, 2011
    Messages:
    746
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Occupation:
    High School, Engineering Program
    Location:
    Michigan
    Home Page:
    Get GIMP 2.7
     
  3. Legionenigmatics

    Legionenigmatics Member

    Joined:
    Sep 6, 2010
    Messages:
    246
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    ^ of course you would suggest that
     
  4. humblejohnny20

    humblejohnny20 Member

    Joined:
    Nov 17, 2010
    Messages:
    169
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    select the checkbox in the lower left that says "move selected layer only" ?
    edit: lol, probably not what u wanted
     
  5. Legionenigmatics

    Legionenigmatics Member

    Joined:
    Sep 6, 2010
    Messages:
    246
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    figured it out it was camstudio that was messing with it
     
  6. Arzoroc

    Arzoroc Moderator Staff Member

    Joined:
    Oct 12, 2009
    Messages:
    2,201
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    38
    Location:
    Germany
    Ah yeah I had that very same problem before with CamStudio :/
     
  7. Legionenigmatics

    Legionenigmatics Member

    Joined:
    Sep 6, 2010
    Messages:
    246
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    what do you do to fix? i also got snag it -_-
     
  8. Arzoroc

    Arzoroc Moderator Staff Member

    Joined:
    Oct 12, 2009
    Messages:
    2,201
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    38
    Location:
    Germany
    I used the arrow buttons in the layers dialog, I couldn't find another way tbh
     
  9. Maffe811

    Maffe811 The forum pet Staff Member

    Joined:
    Jul 2, 2009
    Messages:
    6,814
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    38
    Location:
    Norway/Norge/Norwegen
    Camstudio doesnt allow dragging what so ever :p
    You can't drag colors onto the image, you cant drag layers around and you can't drag tabs...
    I hate it! :p
     
  10. Rod

    Rod Moderator Staff Member

    Joined:
    Apr 19, 2010
    Messages:
    1,740
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    36
    Camstudio sucks for tutorials.
    Giveawayoftheday.com has a tutorial suite called Hypercam 3 for free for the next 17 hours and 36 minutes.
    I have it installed and it works pretty nice.It even has it's own built in editor.

    <a class="postlink" href="http://www.giveawayoftheday.com/" onclick="window.open(this.href);return false;">http://www.giveawayoftheday.com/</a>
     
  11. Maffe811

    Maffe811 The forum pet Staff Member

    Joined:
    Jul 2, 2009
    Messages:
    6,814
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    38
    Location:
    Norway/Norge/Norwegen
    Hypercam is good except the annoying "unregistered"-thing at the top
    If this removes it ill might use it!
     
  12. Rod

    Rod Moderator Staff Member

    Joined:
    Apr 19, 2010
    Messages:
    1,740
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    36
    :question: Maffe if you would have installed it correctly you would have put the registration key in it.
    Hence no more unregistered text ....... lol
    Most of their freebies come with either a registration key or it installs itself.
    Give away of the Day gives software that is usually for sale away free of charge.You just can never get updates. :)

    Anyways the promo is over now.
     

Share This Page